Ekonomik Cilt Bakım Önerisi

Ekonomik Cilt Bakım Önerisi

Günaydın🥰 Cilt bakımı zaman, ekonomi vb gerektiriyor. Bazen şöyle mesajlar alıyorum. ‘Maddi imkanlarım çok kısıtlı cildim berbat, moralim çok bozuk ne yapabilirim?’Ya da ‘3 çocuğum var kendime bakamıyorum ne olur pratik bir şeyler önerin’ vb. Evet cilt bakım ürünleri gerçekten artık çok pahalı. Sağlıklı beslenmek de öyle. Yüz yogasına başlamak belki size zor geliyordur. Zaman ayıracaksınız, teknik öğreneceksiniz vs. O zaman size minimum efor,  sıfır maliyet cilt sağlığınız için yapmanızı önerdiğim ve müthiş faydasını göreceğiniz 3 tavsiyem var. İşe yarıyor🙌🏻Kesin bilgi😍
🌿Her sabah yataktan kalkar kalkmaz 100 kere olduğunuz yerde zıplayın. Lenf drenaj sağlayacak ve toksinleri atacaksınız. Toksinler hem cilt hem genel sağlığımızı olumsuz etkileyen en önemli faktör. İlle trambolinde zıplamanıza gerek yok. Olduğunuz yerde de zıplayabilirsiniz. Zor geliyorsa topuklarınız üzerinde yaylanın. Max. 2 dk nızı alıyor.
🌿Dik durun. Yüzümüzdeki bir çok deformasyon aslında postür bozukluklarından kaynaklanıyor. Sürekli ekrana  ve telefona bakmak hele🤦🏻‍♀️ Başınızdan yukarı bir iple çekildiğinizi hayal edin. Telefonuzu göz hizasına kaldırın. Gün içinde kendimize sık sık dik durmayı hatırlatın.
🌿Burundan nefes alın. Evet ağzınızı kapatın. Ağızdan nefes alıp vermek hem diş çürüklerine hem uyku apnesine hem de yüz ovalimizin bozulmasına, gıdık oluşmasına neden oluyor. Burnumuzda doğal bir filtre sistemi vardır. Ağzımızda yoktur. Ve nefesle biz çok büyük toksin atıyoruz. Burnunuzdan nefes alın burnunuzdan nefes verin. Doğru yüz postürü için de ilk adım burun nefesidir.
Bunlar aynı zamanda sağlıklı bir cilt için olmazsa olmaz adımlardır. Cilt bakımı ve yüz yogası yapıyorsanız bile yukarıdaki maddeleri atlıyorsanız bir şeyler eksik kalacaktır. Çok basit öneriler ama ne kadar işe yaradığına şaşıracaksınız🤗Her zaman her şartta ille de yapabileceğimiz bir şeyler var. Yeter ki isteyin🥰Herkese harika pazarlar🎈